Savić-Banjac: Naši ostvareni rezultati su logičan ishod

Savić-Banjac: Naši ostvareni rezultati su logičan ishod

"Svaki trud se isplati".

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i kandidat na odborničkoj listi za Skupštinu grada Banjaluka ove stranke Mirna Savić-Banjac nabrojala je samo neke od projekata na kojima je radila u gradu Banjaluci

-Kuća Milanovića, Dvorana Lauš, Strategija demografskog razvoja, sufinsiranje vantjelesne oplodnje, Obala Vrbasa i Abacija, potez od Gradskog do Zelenog mosta, subvencije za privatne vrtiće, besplatni placevi za mlade bračne parovi,više sredstava za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture i kvalitetniji javni pozivi, Kočićev zbor čija je posjećenost obarala rekorde, kartice srećnog djetinjstva. Ovo su samo neka od djela na kojima sam predano radila i srce mi je puno kad se okrenem iza sebe – istakla je Savić-Banjac i dodala:

-Draško Stanivuković mi je dao priliku, a kao tim okupljen oko njega smo jedni drugima pružali podršku i posao stavili na prvo mjesto. Naši ostvareni rezultati su logičan ishod, a vaspitali su me da vjerujem da se svaki trud isplati. Gdje smo bili i šta smo radili? Da li imamo energiju, volju i sposobnost? Samo pogledajte: Djela.



KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)