Banjaluka domaćin pete trke Evro kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama (FOTO)
Foto: Grad Banjaluka

Banjaluka domaćin pete trke Evro kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama (FOTO)

Medalje pobjednicima uručila savjetnica gradonačelnika Mirna Savić-Banjac.

Nakon trka koje su održane u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Italiji, Banja Luka je juče bila domaćin završne, pete trke Evro kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama, na kojoj je učestvovalo više od stotinu takmičara u svim disciplinama.

Medalje najboljim uručili su predstavnici Grada, tačnije Odjeljenja za društvene djelatnosti, a kako je nakon dodjele poručila savjetnica gradonačelnika Mirna Savić – Banjac, značajno je da Banjaluka okuplja ovakva imena na ovom prestižnom takmičenju.

-Srećni smo što je Banjaluka domaćin jedne ovako značajne trke i što smo u našem gradu ugostili mnogo takmičara iz inostranstva. Kajak je sport koji je veoma značajan i prepoznatljiv za naš grad. Posebne čestitke organizatorima – Kajak kanu klubu Vrbas Mtel na organizaciji jednog ovakvog događaja, kao i na značajnim rezultatima koje ostvaruju – poručila je Savić – Banjac.



Trke su sve vozile pored novoizgrađenog šetališta, kroz Banjaluku, tačnije na dionici od gradske plaže u Srpskim Toplicama, pa do tvrđave Kastel.

Dodjela medalja upriličena je kod Zelenog mosta.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)