“MOŽEMO DA UŠTEDIMO MNOGO” Penzioneri prezadovoljni “Karticama prijateljstva”

“MOŽEMO DA UŠTEDIMO MNOGO” Penzioneri prezadovoljni “Karticama prijateljstva”

Želim da se zahvalim u ime svih 46 hiljada penzionera sa područja Grad, to je najugroženija kategorija -poručila je penzionerka Slavica Ilić.

Slavica Ilić iz “Udruženja penzionera” kazala je kako su “Kartice prijateljstva” velika pomoć i podrška za nju i sve penzionere u Banjaluci.

– Želim da se zahvalim u ime svih 46 hiljada penzionera sa područja Grad, to je najugroženija kateogrija. Želim da se zahvalim gradonačelniku i njegovim sadardnicima koj isu nam omogućili sve to. Za nas je ovo od velikog značaja jer možemo da uštedimo mnogo – kako uz „Кartice prijateljstva“ tako i zahvaljujući besplatnom javnom prevozu – rekla je Ilićeva.

Podsjetimo u Banjaluci su danas uručene prve “Kartice prijateljstva” koje omogućavaju popuste na veliki broj artikala.



– Riječ je o najvećim popustima u preko 25 prodajnih mjesta i najboljim mogućim cijenama. Dokaz tome jeste da jedan penzioner u, na primjer „Zoki komercu“, koje je jedno od prodajnih mjesta, hljeb koji košta do marku i 90 feninga sa ovom karticom može da kupi za 99 feninga. Dodatno, roditelji dječija kolica koja koštaju oko hiljadu КM, ista mogu da kupe za 700 КM, a sjedalicu koja je oko 400 do 450 КM, roditelji sada mogu da kupe za 200 do 250. Tome treba da dodamo i popuste na frižidere, televizore u iznosu od 100 КM – rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)