FITNES CENTRI SVE PUNIJI Građani izdvajaju i do 300 KM za trening
Foto: Unsplash

FITNES CENTRI SVE PUNIJI Građani izdvajaju i do 300 KM za trening

Cijena zavisi od stručnosti i uslova.

Nezdrav način života, ogroman stres, kancelarijski poslovi i hrana prepuna šećera utiču na to da se potreba za fizičkom aktivnošću drastično povećava, tako da su termini u teretanama širom Srpske sve traženiji.

Fitnes centri u Srpskoj nude različite mogućnosti prilagođene svačijem džepu, iskustvu i zdravstvenom stanju. Najtraženiji su individualni treninzi gdje se postižu i najbrži rezultati.

– Treninzi su u malim grupama. Rade se vježbe zagrijavanja na spravama i onda radimo vježbe za cijelo tijelo. Termina imamo puno, pa i oni koji rade mogu da se prilagode. Mjesečna članarina je 60 KM – kaže Lidija Ljubičić, profesorka fizičkog vaspitanja i sporta.



Kada je u pitanju individualni trening i rad “jedan na jedan” cijena zavisi od stručnosti i uslova.

Otklanja stres

Dobar izgled i kondicija nisu jedini razlozi za trening i zdrav život.

– Na poslu mnogo vremena provodim sjedeći, radim stresan posao, sve to dovodi do bola u leđima i anksioznosti, tako da idem u teretanu, a nekad i na pilates kako bih se oslobodila stresa – ispričala je J. C. iz Banjaluke.

– Treniranje u teretanama uz prisustvo trenera je veoma traženo. Pomoć stručnog lica utiče da se za neki optimalni period vremena usvoje nova znanja vezana za trening, ishranu i oporavak. Prosječna cijena grupnih treninga se kreće od 50 do 60 KM na mjesečnom nivou, a jedan individualni trening je od 15 do 30 KM, tako da se mjesečno izdvaja od 200 do 300 KM – kaže Saša Miljković, profesorka fizičkog vaspitanja i fitnes trener, prenose Novosti.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)