Drinić iz Trapista poručio: Ujedinjeni smo u zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti za sve!
Foto: Instagram

Drinić iz Trapista poručio: Ujedinjeni smo u zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti za sve!

Osnovaćemo muzej u objektu stare hidroelektrane pomoću koje je zasijala prva sijalica u Banjaluci, kaže Drinić.

U svakom dijelu naše Banjaluke ostavili smo djela koja najbolje svjedoče o našem radu, trudu i posvećenosti. Gdje god da pogledate, vidjećete konkretne rezultate – to su projekti koji čine naš grad boljim, ljepšim i funkcionalnijim za svakog građanina.

Istakao je to kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Nebojša Drinić sinoć u naselju Trapisti.

– Trapisti su odlučno pokazali da su za djela! Ujedinjeni smo u zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti za sve. Dok su drugi obećavali, mi smo marljivo radili i ispunjavali ono što smo obećali. Naša djela su dokaz da riječi same po sebi ne znače mnogo ako ih ne prati stvarna akcija – naglasio je Drinić.



Posebno se zahvalio svim simpatizerima i članovima na njihovoj bezrezervnoj podršci i povjerenju.

– Zajedno smo postigli velike stvari, ali ovo je samo početak. Mi smo tim koji se ne zadovoljava polovičnim uspjesima – mi smo tim za pobjedu! Naša snaga leži u jedinstvu, u vjeri u naš zajednički cilj, i u želji da gradimo budućnost ispunjenu napretkom i uspjehom. Idemo dalje, zajedno, jer svaki novi dan donosi nove prilike za pobjedu! – istakao je Drinić.

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković istakao je da Trapiste očekuju nova djela.

– Osnovaćemo muzej u objektu stare hidroelektrane pomoću koje je zasijala prva sijalica u Banjaluci, modernizovaćemo Ulicu Ilije Garašanina, a uredićemo i parking ispred boračkih zgrada. Ogromnu podršku mještana Trapista dobili smo zahvaljujući djelima koja smo realizovali u protekle četiri godine poput izgradnje parka, javne rasvjete, obnove više ulica, renoviranja starog mosta i najvažnijeg djela — legalizacije zgrade na koju se čekalo skoro dvije decenije, a u kojoj žive porodice poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i bivši radnici „Čajaveca“! – istakao je Stanivuković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)