Šukalo: Politička mržnja prema Stanivukoviću je udar na građane
Foto: PDP

Šukalo: Politička mržnja prema Stanivukoviću je udar na građane

Rade protiv građana - kaže ona.

Kartice za povoljniju kupovinu, namijenjene za 48.000 penzionera i više od deset hiljada roditelja djece uzrasta do sedam godina, samohranih roditelja i roditelja djece sa poteškoćama u razvoju, stići će do svih kojima su potrebne, uprkos političkim opstrukcijama.

Rekla je ovo Milada Šukalo, kandidat PDP za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, ističući da će Grad Banjaluka, na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, ostati posvećen pružanju podrške osjetljivim kategorijama građana i pronalazi rješenja kako bi olakšao njihov svakodnevni život.

– Mržnja i političke osvetničke igre neće biti iznad stvarnih potreba građana. Znali smo da ulazimo u kampanju koja će biti prljava, ali ovakva neljudska postupanja nismo očekivali. Da će politički oponenti zanemariti potrebe desetina hiljada građana samo da bi napakostili Drašku Stanivukoviću, to prevazilazi granice zdravog razuma – rekla je Šukalo.



Šukalo je naglasila da politički oponenti koriste svoje pozicije i poluge vlasti da otežaju realizaciju ovog projekta, čineći sve da osujete kartice za povoljniju kupovinu.

– Oni rade protiv građana. Njihove opstrukcije dovele su do toga da su partneri Banjaluke u projektu – marketi, apoteke i benzinske pumpe – osjetili pritisak neuobičajeno rigoroznih inspekcijskih kontrola – dodala je Šukalo.

Uprkos ovim pritiscima, kaže Šukalo, gradska administracija je pronašla rješenje.

– Iako zbog novonastalih opstrukcija kartice neće moći biti korištene direktno u marketima, Grad Banjaluka će refundirati popuste građanima koji budu koristili kartice za povoljniju kupovinu. Ova gradska administracija ostaje čvrsto opredijeljena da nastavi sa ovim projektom i pruži neophodnu pomoć onima kojima je najpotrebnija – poručila je ona.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)