Savić-Banjac poziva Šobota: Hoćete li spašavati živote ili birati prema glasačkim listama? (VIDEO)
Foto: BLINK

Savić-Banjac poziva Šobota: Hoćete li spašavati živote ili birati prema glasačkim listama? (VIDEO)

Doktore Šobotu, da li neko ko ne glasa za Vas, a uđe u Vašu operacionu salu treba da se plaši? - pita ona.

Pozivam Nikolu Šobota, kandidata za gradonačelnika i ljekara koji je dužan da svakog pacijenta posmatra jednako i spašava živote bez obzira na nečiju nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost da se ogradi od izjave jednog od njegovih šefova, Milorada Dodika.

Rekla je ovo Mirna Savić-Banjac, narodni poslanik i kandidat PDP za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, komentarišući izjavu Milorada Dodika da su kardiovaskularnim pacijentima smanjene šanse za život ako ne glasaju za Šobota.



– Svaki čovjek ima pravo na medicinsku njegu, bez obzira na to kojoj političkoj partiji pripadao. Narod se osjeća uplašenim i ugroženim, jer je jasno i javno rečeno da oni koji ne glasaju za doktora Šobota sebi smanjuju šanse za život. Doktore Šobotu, da li neko ko ne glasa za Vas, a uđe u Vašu operacionu salu treba da se plaši? Hoćete li ga spasiti ili ćete se predomišljati i odustati?– pita ona.

Savić-Banjac je komentarisala i druge izjave koje su izrečene od strane Dodika na tribini SNSD.

– Ljudi, ovo je strašno! Znači, ako mi sutra otkaže srce, moje šanse da budem spašena su ravne nuli. A vaše? Odvojiće svake godine 20 miliona za Šobota, inače neće? Novac građanima ili novac Šobotu? Evo šta su pristojnost, obrazovanje i stručnost koju pokušavaju da nam podvale. Sve što mora biti svjetlosnim godinama daleko od bilo koje civilizacije. U svakom slučaju, što dalje od Banjaluke. Svaki dan se trebamo podsjećati ove sramote – zaključila je Savić-Banjac u svojoj objavi.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (2)
  • comment-avatar
    Banja Luka 2 dana

    Nemojte preko pacijenata da se prepucavate.

  • comment-avatar
    Zemo 2 dana

    Konkretna ucjena koja zahtjeva da se tuzilastvo pozabavi time. Ali da, koje tuzilastvo, cije…!?