SDS Gradiška: Ne podržavamo niti jednog kandidata za gradonačelnika Gradiške

SDS Gradiška: Ne podržavamo niti jednog kandidata za gradonačelnika Gradiške

Javni istupi člana Predsjedništva SDS Gradiška Zorana Latinovića o podršci kandidatu Narodnog fronta predstavljaju isključivo njegov lični stav.

Srpska demokratska stranka Gradski odbor Gradiška ne podržava niti jednog od ponuđenih kandidata za Gradonačelnika grada Gradiška.

Gore navedeno je i Zaključak Predsjedništva SDS Gradiška održanog dana 30.08.2024. godine, a koji je donesen na osnovu stavova svih mjesnih odbora i članstva SDS Gradiška. Javni istupi člana Predsjedništva SDS Gradiška Zorana Latinovića o podršci kandidatu Narodnog fronta predstavljaju isključivo njegov lični stav, ali nikako stav organa stranke, a koji je zloupotrijebljen od strane Radislava Dončića.

Cilj Srpske demokratske stranke Gradiška, pored smjene aktuelnog režima predvođenog Zoranom Adžićem i SNSD-om, jeste ostvarivanje što boljeg rezultata na predstojećim lokalnim izborima iskazan u što većem broju odborničkih mandata u Skupštini grada, kako bi SDS Gradiška mogla na taj način u djelo sprovesti sve ono što je svojim građanima obećala u Platformi za lokalne izbore.



KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)