Ševo: SNSD zaslijepljen mržnjom prema PDP-u

Ševo: SNSD zaslijepljen mržnjom prema PDP-u

Obećavaju najugroženijim jednokratne pomoći iz budžeta.

Kakva sinhronizacija NF i SNSD-a i to njihovih lidera u napadu na gradonačelnika Banja Luke, napisao je ovo na društvenoj mreži kandidat PDP za Skupštinu grada Banjaluka, Miroslav Ševo.

– Razumije da SNSD nema šta da ponudi građanima, jer su 22. godine rukovodili gradom i ostavili rujinu, bez puteva, vodovodne mreže, kanalizacije, kvalitetnog javnog prevoza, podrške natalitetu, razvojnim projektima u poljoprivredi, povoljnijim uslovima za investiranje, i da jedino što mogu ponuditi jesu LAŽI u kojima su svjetski šampioni – navodi Ševo.

Takođe navodi da ga čudi nova partija, koja je trebala biti “nova snaga” sa profesorom ekonomskih nauka na čelu, da i oni ništa ne znaju novo ponuditi, neki kvalitetan program razvoja poljoprivrede, privrede, uređenja grada…



– Obećavaju najugroženijim jednokratne pomoći iz budžeta. To su dobili kao savjet od svojih finansijera, i nalogodavaca – kaže Ševo.

Ističe da razvoj ekonomije vide u rušenju fabrike “Jelšingrad” i gradnji fudbalskih terena;
i NF i SNSD nude stanove za mlade bračne parove po povoljnijim cijenama, i moge druge “sličnosti” u programima, slučajnost ili….

– Panika je velika, jer nije prošao novi “Stevandić”, i “rasipanje glasova”, kako je to zamislio Milorad, jer činjenice govore da Draško Stanivuković trenutno uživa podršku polovine birača u Banjoj Luci. Sada kreću najgnusnije laži i to sinhronizovano NF-SNSD – navodi Ševo.

Dalje dodaje da prvo ona nesreća od doktora pominje neki snimak te, eto “brižan” je on, pa moli da se ne objavi prije izbora.

– Danas koalicija NF-SNSD zajedno o “saradnji” gradonačelnika sa SNSD-om. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Samo zaslijepljeni mržnjom ne vide količinu opstrukcije i netrpeljivosti i mržnje koju SNSD pokazuje prema PDP-u i Drašku Stanivukoviću. Matrica “stotinu puta ponovljena laž, postaje istina” neće napraviti štetu, jer DJELA govore -ističe Ševo.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)