Na banjalučkom sajmu preporučili su nam najtraženije naslove za čitanje (VIDEO)
Foto: V. Ševčuk

Na banjalučkom sajmu preporučili su nam najtraženije naslove za čitanje (VIDEO)

Tek je prvi dan sajma i naredni dani pokazaće koji će naslovi biti najtraženiji.

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Banjaluci mnogi su našli nešto za sebe.

Ekipa BLinka potražila je mišljenje i preporuke za najbolje knjige.

Kao jedan od najpoznatijih izdavača u regionu, Vulkan je predstavio širok spektar knjiga, od svjetskih bestselera do domaćih autora, pokrivajući razne žanrove – od romana, do slikovnica i dječjih knjiga.



 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLink (@gledajnestodrugacije)

Kako kaže izlagač “Vulkana” Slađana Simić trenutno novo što imaju u ponudi jeste knjiga “50 50” autora Stiva Kavana, koju je i ona sebi uzela da čita, jer voli trilere.

– Radnja djela “50 50” odvija se kako su dvije sestre optužene za ubistvo, jedna optužuje drugu, te su i u isto vrijeme i pozvale policiju, te se na kraju ubacuje advokat koji treba da brani jednu, a drugi drugu kaže Slađana, te dodaje da joj je ta knjiga za sada “ekstra”.

Pored “50 50”, na njeno iznenađenje veoma je tražena knjiga “Tihi pacijent” autora Aleksa Mihaelides.

– A nešto iz nekog razloga traži se i “Tihi pacijent” – navodi Simićeva.

Takođe navodi da je jako tražena “Devet potpunih stranaca” autora Lijana Morijarti ,nije ju čitala, ali je odgledala seriju za koju kaže da je mnogo dobra, što znači da je knjiga još bolja.

Izlagač iz “Vulkan” izdavačke kuće ističe je da je tek prvi dan sajma i da će naredni dani pokazati koji će naslovi biti najtraženiji.

Očekuju da će knjige iz žanrova fantastike i trilera, kao i psihološki romani, biti među najprodavanijima, ali dodaje da je interesovanje za dečju literaturu ove godine takođe izuzetno veliko.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)