NEOČEKIVANO Đoković dobio poklon od poznate pjevačice
Foto: V. Ševčuk

NEOČEKIVANO Đoković dobio poklon od poznate pjevačice

Vraća se sa vrijednim poklonom.

Sjajno se Novak Đoković nedavno proveo u Bugarskoj, gdje je bio gost na egzibicionom meču protiv Grigora Dimitrova u Sofiji! Barem se takav utisak stekao poslije video snimaka koji su preplavili društvene mreže!

Najbolji teniser planete ikada iz Bugarske se vraća i sa vrijednim poklonom koji je, kao i Dimitrov, dobio od tamošnje stradne zvijezde Kamelije – pjevačice koja je Noletu i Griši pjevala u noćnom klubu.

Naime, Kamelija je pomenutim teniserima poklonila rulno tkani panel Čiprovačke škole koja je stara 400 godina, a tom prilikom je za tamošnje medije rekla:



 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

– Bugarska svijest o identitetu na neki način počinje da vene. Zato sam prošle noći dala Grigoru i Nolu panel. Znate da sam iz Čiprovtija. Poklonila sam im panel – ručno tkan. To je kao artefakt. U Bugarskoj se počelo zaboravljati. Imamo istoriju. Na nama je da nastavimo, da budemo ponosni.

Kamelija se, takođe, oglasila i na Instagramu i poslala poruku Đokoviću i Dimitrovu.

– To je bilo epska iskustva. Hvala vam, ljudi. Neka vam ovi paneli budu podsjetnik na Bugarsku, gdje god da se nalazite u svijetu. Budite zdravi i pratite sebe, prenosi Telegraf.rs.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)