Stanivuković poslao emotivnu poruku: Služba je bila naša misija, o nama pričaju djela (VIDEO)
Foto: Grad Banjaluka

Stanivuković poslao emotivnu poruku: Služba je bila naša misija, o nama pričaju djela (VIDEO)

"U ove naše četiri godine, stalo je njihovih 30 godina."

Ove četiri godine mogu da kažem da sam služio svom narodu. Svi moji saradnici znaju jednu lekciju koju sam ih naučio i uvijek govorim, kada vidiš čovjeka i on te gleda u čelo i u oči, sagni se malo ispod njega, budi shodljiv, a čovjek neka uvijek bude iznad tebe.

Rekao je ovo kandidat za gradonačelnika Banjaluke i trenutni gradonačelnik Draško Stanivuković u emotivnom videu koji je objavio na svojim društvenim mrežama.

– Mora svaki čovjek da bude iznad tebe, da služimo ljudima. I ovih deset godina službe svom narodu tako sam radio. Kada sam bio najumorniji i kada nemam snage, ja kažem dobro jutro, dobar dan, pomozi Bog, ajmo raditi. I kad me neko pita jesi li umoran, ne bih rekao nikada. Mora biti energije. Samo da uspijemo, da Banjaluka ide prema naprijed – kazao je Stanivuković.



Istakao je da mu je jako bitno da iza njega ostanu djela i rezultati.

-Da ostanu djela iza nas, da ostanu rezultati iza nas. Da neko ko dođe poslije nas ne kaže “vidi ovi nisu živjeli” Ili da kaže “ne dao Bog, a ko je ovdje živio”. Služba je bila naša mislja. Kada bi sve stalo na današnjem danu, o nama će pričati Centralno spomen-obilježje, o nama će pričati parkovi, o nama će pričati kulturni centar Kuća Milanovića koji smo izgradili nakon jednog vijeka – rekao je on.

Kaže da su radili u najteža vremena ali da se nisu žalili.

– U ove naše četiri godine, stalo je njihovih 30 godina. Radili smo u najteža vremena i nismo se žalili. Djela, rezultati i ljubav. To smo mi – rekao je Stanivuković i dodao:

– Mi i vi da pobjeđujemo, da idemo prema naprijed i neka djela pobjede ljudi. Idemo da pobjede.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)