Nove strašne prijetnje novinarki Miljanović Zubac
Foto: Moja Hercegovina

Nove strašne prijetnje novinarki Miljanović Zubac

Nataša kaže da je ovo jedna od velikog broja prijetnji koje su ozbiljne i koje ona konstantno prijavljuje policiji.

Novinarka Nataša Miljanović Zubac prijavila je juče oko 18 časova Policijskoj stanici Trebinje još jednu prijeteću poruku koja joj je ostavljena na unutrašnjem zidu vikendice u izgradnji, vlasništvo njenih sinova, u selu Ljubomir kod Trebinja sa sadržajem “Umri NMZ”.

Policija je saopštila da su njihovi službenici odmah izašli na lice mjesta i obavijestili o svemu  dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, pod čijim je nadzorom izvršen uviđaj.

– Tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem zakonskih mjera i radnji u vezi sa ovim izvršenim krivičnim djelom- navedeno je u saopštenju za javnost Policijske uprave Trebinje.



Sama Nataša kaže da je ovo jedna od velikog broja prijetnji koje su ozbiljne i koje ona konstantno prijavljuje policiji.

– Ovo jeste samo jedna u nizu prijetnji i svaku sam prijavila i zavedena je u Policijskoj upravi Trebinje. Sve te prijave su se odnosile na ugrožavanje moje bezbjednosti, zbog čega ostajem na stanovištu da one iziskuju zaštitu – kazala je Miljanović Zubac.

Tvrdi da je ipak ništa neće uplašiti i da će istrajati u dokazivanju kriminala i sumnjivih radnji.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)