Moguć novi nastavak “Gladijatora”
Foto: Jutjub

Moguć novi nastavak “Gladijatora”

Film čuvenog Ridlija Skota.

Ridli Skot još uvijek nije gotov sa serijalom Gladijator.

Poznati reditelj trenutno promoviše svoj nadolazeći film “Gladijator 2”, a u nedavnom intervjuu otkrio je da već ima ideju za “Gladijator 3”.

Reditelj je rekao da već razvija ideje za još jedan nastavak “Gladijatora”.



– Ozbiljan sam! Zapalio sam fitilj. Kraj “Gladijatora 2” podsjeća na “Kuma”, u kom Majkla Korleona zapadne posao koji nije htio da radi, pa pita: “Šta mi je sada činiti, oče?” Dakle, sljedeći film biće o čovjeku koji ne želi da bude tamo gdje se nalazi – rekao je Ridli Skot.

Iako je reditelj već u avgustu izjavio da je “Gladijator 2” najbolja stvar koju je ikada napravio, budućnost njegove franšize zavisi o uspjehu nadolazećeg filma.

Radnja “Gladijatora 2”

Glavnu ulogu u “Gladijatoru 2” igra Pol Meskal, koji glumi Lucija, sina Lusile (Konie Nilsen) i nećaka glavnog negativca prvog filma, Komoda (Hoakin Finiks). Lucije je odrastao u sjevernoj Africi, kamo ga je majka poslala kako bi bio van dosega Rimskog Carstva.

No, spletom okolnosti vratio se u Rim kao gladijator, gdje se ponovo povezao sa svojom majkom. Putem je stekao nove neprijatelje, ali i saveznike koji će mu pomoći u borbi protiv Carstva.

U filmu glume i Denzel Vošington, Pedro Paskal i Džozef Kvin. Gladijator II dolazi u bioskope 22. novembra, prenosi Indeks.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)