Takmičarkama “Borca” četiri medalje na Balkanskom prvenstvu u Rumuniji
Foto: Džiju-džicu klub Borac

Takmičarkama “Borca” četiri medalje na Balkanskom prvenstvu u Rumuniji

Bravo!

Četiri takmičarke iz Džiju-džicu kluba Borac iz Banjaluke osvojile su medalje na Balkanskom prvenstvu u rumunskom gradu Piteštiju.

Na šampionatu Balkana u Rumuniji nastupilo je više od 1200 takmičara iz 24 zemlje, a banjalučki klub je predstavljalo šest takmičara.

Zlatna medalja pripala je najtalentovanijoj takmičarki Milici Panić, srebro je osvojila Ana Jovičić, dok su se bronzanim odličjima okitile Anđela Prskalović i Anđela Muždeka.



Djevojke će nastupiti i u subotu na džiju-džicu turniru, koji po prvi put organizuje banjalučki Borac u dvorani u Kampusu.

-Ovaj sportski događaj u subotu 28. septembra okupiće više od 350 takmičara iz zemalja regiona. Kao organizatori, ponosni smo što možemo predstaviti ovaj turnir i omogućiti publici da uživa u vrhunskim borbama i sportskoj atmosferi. Turnir je prilika da pokažemo i promovišemo džiju-džicu kao sport koji povezuje i gradi prijateljstva. Pozivamo sve ljubitelje sporta, porodice i mlade da dođu i podrže naš prvi međunarodni turnir. Ulaz je slobodan za sve posjetioce – navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)