Borenović: Šokiran sam PRIJETNJAMA PO ŽIVOT upućenim od strane SNSD režimskih vojnika
Foto: BLINK

Borenović: Šokiran sam PRIJETNJAMA PO ŽIVOT upućenim od strane SNSD režimskih vojnika

Istakao je da ovo nije normalan, ni prihvatljiv način političkog djelovanja.

Šokiran sam brutalnim prijetnjama po život upućenim od strane SNSD režimskih vojnika. Prijetnje i pozivi na likvidaciju su zastrašućuji i očekujem hitnu reakciju MUP Republike Srpske i nadležnog tužilaštva.

Rekao je ovo Branislav Borenović, predsjednik PDP, nakon što je gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka, Draško Stanivuković, objavio snimak telefonskog razgovora u kojem nepoznata osoba upućuje ozbiljne prijetnje njegovoj bliskoj saradnici. Ovaj incident, kako je naveo Stanivuković, dolazi nakon što su ranije iznesene informacije o povezanosti istih osoba s organizacijom saobraćajnog kolapsa u Banjaluci.

– Počeli su sa uništavanjem klupa na vidikovcu na Banj brdu, zatim krađom i oštećenjem slova u ćiriličnom parku, pa uništavanjem rasvjete na Kastelu, zatim uništavanjem predizbornih mprijetaterijala, organizovanjem saobraćajnih gužvi… da bi došli do ovako teških prijetnji. Prijetnje likvidacijom političkim neistomišljenicoma je obrazac ponašanja i djelovanja Dodikovog SNSD i njihovih pristalica, ali u zadnjih nekoliko dana to dobija posebno užasavajući intenzitet – rekao je Borenović.



Istakao je da ovo nije normalan, ni prihvatljiv način političkog djelovanja.

– Pozivam sve političke aktere da se urazume i da shvate da samo snagom argumenata, činjenica, programa i djela treba voditi političku kampanju, ako želimo da živimo u normalnom i zdravom društvu – poručio je Borenović.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)