Oglasili se iz GrO PDP Banjaluka: Režim ne bira sredstva, godinama djeluju po istom principu

Oglasili se iz GrO PDP Banjaluka: Režim ne bira sredstva, godinama djeluju po istom principu

Režim reciklira zastarjele scenarije i u svojoj kuhinji priprema recepte od bajatih sastojaka, poručuju iz PDP-a.

Scenario skuhan u kukinji režima, koji ne bira sredstva – od prijetnji, ucjena, laži, plaćanja, stavljanja meta na čelo, kako bi se obračunali sa političkim protivnicima.

Saopšteno je ovo iz Gradskog odbora PDP Banjaluka povodom vijesti da je dva kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka napustilo listu PDP.

– I današnja „vijest“, saopštenje pisano u redakcijama režimskih medija, nije ništa novo, niti iznenađujuće. Već godinama djeluju po istom principu: naći nekoga ko će staviti svoj potpis na pripremljenu izjavu, praviti senzaciju od toga, začiniti izlizanim frazama destabilizacije Srpske i smisliti bajku o tzv. neprijateljima. Sada već gotovo sigurno spremaju priču o nekim stranim agentima, državnim udarima, diverzijama, kao što smo već slušali o 40 nepostojećih Britanaca, otmici glasačkih listića, napadima na institucije plinskim bocama, obojenim revolucijama, što je, odavno, postalo predmet podsmijeha. Očekivali smo malo više kreativnosti, ali to im očigledno nije jača strana – poručuju iz Gradskog odbora PDP.



Da ne bi odgovorili na mnogo važnija pitanja, ističu iz GrO PDP, SNSD-ov režim reciklira zastarjele scenarije i u svojoj kuhinji priprema recepte od bajatih sastojaka.

– Niko, pa ni „pristojni“ doktor, njihov kandidat, ni riječi da kaže o prijetnjama po život mladoj djevojci od strane perjanice njihovog gradskog odbora. Ne reaguju na dokazano iživljavanje nad Banjalučanima organizovanjem saobraćajnih gužvi. Ćute na činjenicu da su se dokazano bavili tako morbidnim stvarima, kao što je preprodaja grobova. Ne ograđuju se od prijetnji svog vođe Dodika da su smanjene šanse za život onima koji ne glasaju za njihovog kandidata doktora. Sve ovo se desilo u prethodnih desetak dana, a da ne govorimo o svim opstrukcijama njihove većine, koja je četiri godine pokušavala da unazadi naš grad. Nije im to uspjelo ni tokom ovog perioda, neće ni sada. Oni se mogu baviti sitnim spletkama, a za nas će i dalje govoriti naša pobjednička djela – poručeno je iz GrO PDP Banjaluka.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)