AJ BORAC! Fudbaleri Borca večeras odmjeravaju snage sa Panatinaikosom u Banjaluci
Foto: S. Ćuković

AJ BORAC! Fudbaleri Borca večeras odmjeravaju snage sa Panatinaikosom u Banjaluci

Spremne i kabanice.

Naši “crveno plavi” spremni su za povratak na evropsku scenu. Danas nas na Gradskom stadionu (21.00 čas) očekuje veliki okršaj sa Panatinaikosom.

Saopšteno je ovo iz FK Borac.

Ekipa je spremna za predstojeći izazov i sa puno optimizma dočekuje novog, evropskog, rivala.



– Tražićemo svoju šansu na utakmici. Utakmica protiv kluba koji je dvadeset puta bio prvak Grčke i isto toliko osvajač Кupa daje nam za pravo da uživamo. Ne želimo da stanemo na ovome do sada, već da napravimo još jedno iznenađenje, a prije svega da se odupremo Panatinaikosu i pokažemo da možemo da se nosimo sa još jednim grčkim velikanom. Sa PAOК-om smo bili ravnopravni u obje utakmice i to želimo da iskoristimo i u pripremi ove utakmice. U dobrom smo ambijentu, ne moramo ništa, ali želimo da uživamo u ovoj utakmici – poručio je Mladen Žižović, šef našeg stručnog štaba koji govorio i o ekipi Panatinaikosa.

– Panatinaikos je pokazao svoj kvalitet u dosadašnjem toku kvalifikacija, a mi smo zaslužili svojim nastupima da igramo sa njima. Oni su projektovani da i prošle sezone budu prvaci, ali u tome nisu uspjeli. Ekipa koja vrijedi više od 100 miliona evra sigurno je favorit u ovom meču, to je evidentno i jasno. Pozivam navijače da nam pomognu. Кlub se voli i kad gubi i kad pobjeđuje, i kad je loše i kad je lijepo vrijeme. Ovi momci su zaslužili podršku – rekao je Žižović.

Igrači, redom, sa nestrpljenjem dočekuju utakmicu. Željni su, kažu, da još jednom pokažu svoj kvalitet na evropskoj sceni.

– Očekujem pun stadion, nema ništa ljepše od toga. Mi kao Borac u svakoj utakmici idemo na pobjedu i tako će biti i sutra, bez obzira što nam je protivnik Panatinaikos – kategoričan je Savić

Glavni sudija na ovom meču biće Elčin Mazijev iz Azerbejdžana, pomoćni arbitri su mu Elšad Abdulajev i Parvin Talibov, dok je četvrti sudija Farid Hadžijev, takođe iz Azerbejdžana.

Kabanice

Banjalučki klub pripremio je 3.000 kabanica koje će biti podijeljenje navijačima na istočnoj tribini, kako bi i u slučaju kiše bez problema pratili prvi meč Borca u ligaškom dijelu Lige konferencije.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)