Besplatna e-commerce edukacija i mentorship program za vlasnike malih biznisa u Banjaluci i Sarajevu
Foto: Unsplash

Besplatna e-commerce edukacija i mentorship program za vlasnike malih biznisa u Banjaluci i Sarajevu

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje digitalne vještine i povećate online prodaju!

U okviru projekta pod nazivom „E-commerce edukacija za vlasnike malih preduzeća“, lokalni preduzetnici iz Banjaluke i Sarajeva imaju jedinstvenu priliku da unaprijede svoje digitalne vještine kroz besplatne edukacije i mentorship program iz oblasti e-commerce-a i digitalnog marketinga.

Ova inicijativa, podržana kroz BOLD program, koji finansira Ambasada SAD-a, osmišljena je kako bi pomogla malim preduzećima da unaprijede prodaju putem digitalnih kanala i poboljšaju online prisustvo.

Cilj projekta je pružanje specifične obuke iz oblasti digitalnog marketinga, sa posebnim fokusom na oglašavanje na platformama kao što su Facebook, Instagram i Google. Polaznici će naučiti kako da kreiraju efikasne oglase, pravilno targetiraju ciljanu publiku i koriste napredne opcije za optimizaciju kampanja. Pored toga, poseban dio obuke biće posvećen kreiranju prodajnog sadržaja te optimizaciji profila na Facebooku i Instagramu, kao i Google Business platformi.



Projekat je namijenjen vlasnicima malih preduzeća koji nemaju web sajt i koji se za online prodaju primarno oslanjaju na social media kanale kao što su Facebook stranica, Instagram i Google Business profil.

Edukacije će se odvijati kroz seriju interaktivnih radionica koje će se održavati u Banjoj Luci i Sarajevu. Polaznici će učestvovati u praktičnim sesijama gdje će, uz pomoć stručnjaka, kreirati sopstvene digital marketing kampanje. Edukacija će ukupno trajati 20 sati i biće podijeljena u nekoliko radionica tokom novembra i decembra 2024. godine.

Tokom edukacije obezbijeđene su video lekcije i prezentacije koje se odnose na praktičan rad.

Po završetku obuke učesnici edukacije će imati kontinuiranu online podršku i mentorstvo u trajanju od šest mjeseci. Na ovaj način obezbijediće se efikasan monitoring aktivnih kampanja, polaznici će moći da razmjenjuju iskustva, postavljaju pitanja te dobiju dodatne savjete od stručnjaka i kolega.

Prijave su otvorene za sve vlasnike malih preduzeća uzrasta 18 do 55 godina iz Banjaluke, Sarajeva i okolnih mesta. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem online formulara.

Broj mesta je ograničen, a krajnji rok za prijavu je 31. oktobar.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje digitalne vještine i povećate online prodaju! Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na besplatnoj e-commerce edukaciji i mentorship programu za lokalne vlasnike malih biznisa.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)