“Jedno mjesto koštalo 100.000 maraka” Ševo “čestitao” Đajiću otvaranje 500 parking mjesta

“Jedno mjesto koštalo 100.000 maraka” Ševo “čestitao” Đajiću otvaranje 500 parking mjesta

Pita koliko će biti potrebno još miliona da se garaža UKC-a završi konačno.

Čestitam Vladi i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske na otvorenih 500 parking mjesta pored najskuplje garaže u regionu, možda i svijetu, garaže u kojoj se na jedno parking mjesto potrošilo 100.000 KM.

Rekao je ovo kandidat PDP za odbornika u Banjaluci Miroslav Ševo, komentarišući vijest da je na UKC otvoreno 500 novih parking mjesta.

-Drago mi je što će pacijenti i posjetioci UKC konačno imati olakšano parkiranje, ali po kojoj cijeni? Ova garaža, umjesto da predstavlja rješenje, postaje simbol netransparentnosti i potencijalne korupcije. Neko će ovo slaviti kao uspjeh, ali za građane Republike Srpske, to je samo još jedan podsjetnik koliko su njihovi resursi neodgovorno trošeni – navodi Ševo.



Pita koliko će još miliona biti potrebno da se garaža završi, jer, kako kaže, čak ni danas, kada je jesteotvoren novi parking prostor, garaža nije za korištenje.

-Ako je 54 miliona potrošeno za 500 mjesta, koliko će još biti potrošeno za dodatnih 2.000 mjesta koliko je Đajić najavio? Hoće li iko biti odgovoran za ovu enormnu cifru? Hoće li se ikada saznati pravi razlozi zašto je ova garaža, koja je trebala biti infrastrukturni projekat, postala jedan od najskupljih u našoj istoriji – upitao je on.

Ševo dodaje da je Đajić toliko opterećen gradonačelnikom Banjaluke, da je njegovu sliku danasnosio na otvaranje gore pomenutih parking mjesta.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)