“Cilj SNSD-a je rasipanje glasova” Stanivuković poručio da je PDP jedina stranka koja može pobijediti SNSD (VIDEO)

“Cilj SNSD-a je rasipanje glasova” Stanivuković poručio da je PDP jedina stranka koja može pobijediti SNSD (VIDEO)

Kaže da SNSD podržava kandidaturu Jelene Trivić i Davora Dragičevića, jer to znači manje glasova za njega.

Kandidat PDP-a  za gradonačelnik Banjaluke i aktuelni gradonačelnik DraškoStanivuković poručio je građanima da u nedjelju imaju izbor između njega i SNSD-a, te da je sve ostalo rasipanje glasova.

-Jedina mogućnost da se SNSD više nikada ne vrati u Banjaluku je da ih ubjedljivo pobjedimo ove izbore, da čuju i tek onda za dvije godine je podrška meni. Sve drugo je rasipanje glasova. Jedina stranka koja parira i može pobijediti SNSD je upravo PDP- ističe Stanivuković i dodaje:



-Vidjeli ste da RTRS prenosi stalno druge kandidate, jer je to teza SNSD-a da je važno da se što više glasova uzme Drašku, da dio ljudi koji bi sto posto podržao mene, ode na druga dva kandidata (Jelena Trivić i Davor Dragičević). Glas za njih dvoje je izgubljen glas. Ne ode nigdje, jer nemaju nikakve šanse. SNSD se ponosi  njihovom kandidaturom.

Poručio je da niko ne može ni da zna za koga ste vi glasali.

-Oni koji su se morali za njih, neka potpišu, a oni koji glasaju za nas neka pokažu koliko podržavaju djela, a koliko im se gadi sve ovo što su oni radili 20 godina – navodi Stanivuković

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)