Gostovanje koje će se pamtiti: Stanivuković na RTRS-u raskrinkao laži (VIDEO)

Gostovanje koje će se pamtiti: Stanivuković na RTRS-u raskrinkao laži (VIDEO)

"Zakupljen termin Draška Stanivukovića na Javnom servisu najbolji program ovog jutra."

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, jutros je gostovao u jutarnjem programu javnog servisa RTRS, u zakupljenom terminu, gdje je demantovao brojne navode koje je ova medijska kuća objavila o njemu i njegovom radu.

Na početku emisije upoznao se sa voditeljem i rekao da on nije onaj kako ga predstavljaju na Javnom servisu.

U toku gostovanja, Stanivuković je pred kamerama izložio odštampane naslove sa RTRS-a, prozivajući javni servis zbog jednostranog izvještavanja.



Voditelj programa pokušao je objasniti da RTRS prenosi tekstove drugih medija, na šta je Stanivuković odgovorio pitanjem: „Zašto onda nisu prenijeli i moju stranu priče?“

Na ovaj način, Stanivuković je detaljno demantovao tvrdnje o dugovima za besplatan prevoz, kontroverze u vezi s izgradnjom centralnog spomen-obilježja, kao i mnoge druge naslove koji su se našli na javnom servisu.

Gostovanje je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama, gdje su mnogi komentarisali Stanivukovićevu reakciju.

Među komentarima, jedan se izdvojio: „Zakupljen termin Draška Stanivukovića na Javnom servisu najbolji program ovog jutra.”

Stanivuković je ovim gostovanjem istakao neobjektivnost RTRS-a i na svoj način „oduvao“ javni servis, pokazujući da neće ostati nijem na pritiske i dezinformacije.

Video možete pogledati u okviru teksta.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)