Mališani Paprikovca i Zalužana dobili nova dječija igrališta (FOTO)
Foto: A. Čavić

Mališani Paprikovca i Zalužana dobili nova dječija igrališta (FOTO)

Novo dječije u Ulici Blagoja Parovića u Zalužanima obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nakon uspješno završenih radova mališani Zalužana i Paprikovca dobili su novouređena mjesta za igru i uživanje.

Najmlađi sugrađani iz ovih naselja od sada će moći uživati u sadržajima poput kule sa toboganom, vrteškama, klackalicama i ljuljaškama.

Novo dječije u Ulici Blagoja Parovića u Zalužanima obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković.



– Nakon što smo modernizovali saobraćajnicu, odlučili smo da mještanima ovog dijela našeg grada izgradimo i prvo dječije igralište, u kojem će uživati naši mališani. Na ovoj lokaciji ima prostora i za dodatne sadržaje poput terena za odbojku, stoni tenis, i potrebno je nastaviti sa uređenjem kako bi mještani Zalužana na ovoj lokaciji dobili jedan pravi park – poručio je gradonačelnik.

Kako je istakao, osim igrališta u Zalužanima uspješno su završeni i radovi na izgradnji vrtića i igrališta u naselju Paprikovac.

– Osim igrališta u Zalužanima,  na radost mališana i roditelja danas smo dobili i novi vrtić, ali i još jedno novo igralište u naselju Paprikovac i na zaista možemo biti ponosni na ove rezultate – rekao je Stanivuković.

Mještanka Zalužana Petra Delić i majka troje djece zahvalila je gradonačelniku što je prepoznao potrebu da ovo naselje dobije igralište.

-nNema ništa ljepše od dječijih osmijeha i radosti. Ovo je samo još jedno u nizu igrališta koje smo dobili, a evidentno je da je Banja Luka pretvorena u bajku – kazala je Delićeva.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)