Humane košarkašice banjalučkih Orlova sav prihod od utakmica doniraju za nastradale
Foto: YT screenshot

Humane košarkašice banjalučkih Orlova sav prihod od utakmica doniraju za nastradale

Svaka čast djevojke!

Košarkašice banjalučkih Orlova, kao i rukometašice Borca, odlučile su da se pridruže humanitarnim akcijama nakon katastrofalnih poplava u kojima je dosad nastradalo 20 ljudi.

Orlovi su u namjeri da pomognu unesrećenima istakli u saopštenju da će cijeli prijod od meča regionalne WABA lige protiv Celja donirati onima kojima je najpotrebnije.

Košarkaški klub Orlovi Banjaluka izražava duboko saučešće porodicama nastradalih u katastrofalnim poplavama koje su pogodile pojedine dijelove Bosne i Hercegovine.



– U ime KK Orlovi, želimo da izrazimo saučešće porodicama nastradalih i nadamo se da će uz podršku svih humanih ljudi što prije prebroditi nevolju koja ih je zadesila. Naš klub će pored izdvajanja vlastitih sredstava organizovati i humanitarnu utakmicu u okviru WABA lige i donirati sav prihod onima kojima je pomoć najpotrebnija – istakli su članovi upravnog odbora i predsjednik kluba Luka Lugonja.

Utakmica WABA lige između KK Orlovi i ŽKK Cinkarna Celje biće odigrana 9. oktobra u 18:00 časova i imaće humanitarni karakter. Svi prihodi od prodaje ulaznica biće usmjereni kao pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima.

Pozivamo sve ljude dobre volje da prisustvuju ovoj utakmici i svojim doprinosom pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Za one koji nisu u mogućnosti da dođu, ohrabrujemo da pozovu humanitarni broj 17039 i time podrže napore za oporavak poplavljenih područja, prenosi Glas.

– Zahvaljujemo svima koji su već uključeni u akcije pomoći. Mi kao klub nastavljamo da pružamo podršku onima kojima je ona najpotrebnija – saopšteno je iz banjalučkog kluba.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)