SIMBOL NOVOG ŽIVOTA Banjalučki fotograf pokrenuo humanitarnu aukciju (FOTO)
Foto: V. Ševčuk

SIMBOL NOVOG ŽIVOTA Banjalučki fotograf pokrenuo humanitarnu aukciju (FOTO)

Za sve one koji su zbog poplava ostali bez svega.

Banjalučki fotograf Vedran Ševčuk pokrenuo je humanitarnu aukciju za pomoć ljudima koji su izgubili svoje domove nakon katastrofalnih poplava u Bosni  Hercegovini.

Predivna fotografija može krasiti vaš dom, a ujedno možete pomoći onima koji su u sekundi ostali bez svega.

– Posljednjih dana, mnogi ljudi u Bosni i Hercegovini izgubili su svoje domove, a neki, nažalost, i najmilije zbog obilnih kiša i ostalih prirodnih i manje prirodnih dešavanja.

Jutros sam pokušao fotografisati kometu C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS), ali umjesto nje ufotkao sam izlazak Sunca, simbol novog života, oporavka i boljeg sutra – napisao je Ševčuk i dodao:

– Odlučio sam poslati ovu fotografiju na izradu i organizovati humanitarnu aukciju kako bismo zajedno pomogli nastradalima u ovim teškim trenucima. Vaša podrška i doprinos mogu napraviti veliku razliku.

Fotografija je trenutno na šampi u art studiju Mrđenović za koji garantujem da ima vrhunski kvaliet štampe! Biće izrađena na canvasu sa blind ramom u dimenzijama 75x50cm – ističe on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Ševčuk (@alf.photo)

Uputstvo za učestvovanje:

– Ukoliko želite učestvovati, molim vas da svoju ponudu u KM napišete kao novi komentar ispod ove objave, a ne kao odgovor na tuđe komentare. Aukciju započinjem s ponudom od 60 KM. Aukcija traje do 9. oktobra u 23:59! – napisao je Ševčuk

Napomena:

U vrijeme pisanja teksta, najveća ponuda iznosila je 150 KM.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)