Pred nama sunčan i topao dan
Foto: Grad Banjaluka

Pred nama sunčan i topao dan

Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 25.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme sa temperaturom vazduha do 25 stepeni Celzijusovih.

Magla će se ponegdje zadržavati i tokom dana, pa će u tim predjelima biti svježije. U noći na srijedu doći će do porasta oblačnosti sa zapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenljiv ili istočnih smjerova, na sjeveru uveče pojačan.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 25, u mjestima gdje se magla bude duže zadržavala od 14 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a po kotlinama i uz riječne tokove ima magle ili niske oblačnosti.

Najhladniji jutros bio je Sokolac sa četiri stepena izmjerena u 8.00 časova, a zatim Gacko, Kalinovik i Livno gdje je izmjereno pet stepeni.

Na Han Pijesku, Bjelašnici, u Driniću i Drvaru izmjereno je šest stepeni, u Ribniku sedam, u Srebrenici, na Čemernu, u Šipovu, Sanskom Mostu i Širokom Brijegu osam, u Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru, Srpcu, Mrkonjić Gradu, Kneževu, Tuzli, Bihaću i Bugojnu devet, u Višegradu, Novom Gradu, Foči, Sarajevu i Zenici 10, u Doboju i Zvorniku 11, na Mrakovici, u Mostaru i Trebinju 13, u Gradačcu 14 i u Neumu 15 stepeni Celzijusovih.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)