IAKO JE FILM VEĆ SNIMLJEN Warner Bros odustaje od “Batgirl”

IAKO JE FILM VEĆ SNIMLJEN Warner Bros odustaje od “Batgirl”

Kompanija Warner Bros. odustala je od filma "Batgirl", koji je već snimljen i koji je trebalo da bude dostupan na HBO Max ove godine.

Film “Batgirl” imao je budžet od oko 80 miliona dolara, a zbog pandemije i bezbjednosnih protokola, troškovi su porasli na oko 90 miliona. To je visok iznos, ali zapravo mnogo niži od drugih DC ostvarenja, pa The Hollywood Reporter piše da vjerovatno ne bi imao efekat spektakla kod publike.

Poređenja radi, “Betmen” koji je premijerno prikazan u martu, imao je budžet od 185 miliona dolara i to prije troškova marketinga.

Još jedan naslov od kog su odustali je animirani film “Scoob!: Holiday Haunt”, dio franšize “Skubi Du”, sa budžetom od oko 40 miliona dolara.



U ulozi “Djevojke šišmiša” bila je Lesli Grejs, a trebalo je da se pojavi i Majkl Kiton u ulozi Betmena.

– Odluka da ne objavimo ‘Batgirl’ odraz je promjene u strategiji našeg liderstva. Lesli Grejs je nevjerovatno talentovana glumica i ova odluka nije odraz njenog izvođenja. Zahvalni smo tvorcima ‘Batgirl’ i ‘Scoob! Holiday Haunt’ i njihovim timovima i nadamo se da ćemo sa svima ponovo sarađivati u budućnosti – stoji u zvaničnom saopštenju kompanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adil El Arbi (@adilelarbi)

The Hollywood Reporter piše da ima insajderske informacije da Warner Bros. više ne vidi poentu u snimanju visokobudžetnih filmova za striming, otkako su na čelo došli Majkl De Luka i Pamela Abdi, na mjesto koje je do juna ove godine pripadalo Tobiju Emeriku.

Nova garnitura namjerava da uštedi tri milijarde dolara nakon spajanja kompanija WarnerMedia i Discovery u aprilu, pa je tako ukinut i njihov striming servis CNN+ i to samo mjesec dana nakon lansiranja, kao i dugonajavljivana serija “Demimonde” Dž. Dž. Abramsa, koja je trebalo da se prikazuje na HBO.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leslie Grace (@lesliegrace)

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)