Bred Pit ima listu glumaca sa kojima ne želi više nikada da radi

Bred Pit ima listu glumaca sa kojima ne želi više nikada da radi

Pitamo se ko je sve na listi?

Bred Pit kao jedan od najpoznatijih i najcenjenijih holivudskih glumaca današnjice navodno ima malu crnu knjigu glumaca sa kojima će i sa kojim neće više nikada ponovo raditi.

Ova vijest dolazi od Pitovog kolege iz filma “Brzina metka” Arona Tejlora-Džonsona, koji je za Varajeti otkrio da 58-godišnji glumac pažljivo vodi bilješke o tome sa kim želi da bude na snimanju za svoj slijedeći film.

– On samo želi da širi pozitvine vibracije i unosi radost u svijet, kao i da bude u blizini ljudi koji isto razmišljaju kao on i tu su da se dobro provedu. Kad radite sa mnogim glumcima, kao on, nakon nekog vremena počinjete da pravite bilješke u kojim pišete – Definitivno više nikada neću raditi sa ovom osobom. Tako da Bred ima svoju “dobru” listu ali i “shit” listu” –  izjavio je Tejlor-Džonson



Jedna od glumica za koju se vjeruje da je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok.

Glumica je ove godine glumila sa Bredom Pitom u “Izgubljenom gradu”, a takođe se pojavljuje i u filmu “Bullet Train”. Bred je ranije govorio veoma pohvalno o glumici, rekavši

– Sendi je stara prijateljica i sjajna osoba. Ona je tvrdoglava osoba od koje sam godinama uvijek mogao da tražim za uslugu ali i činio sam joj zauzvrat.

U junu, holivudska ikona je rekla da u jednom od svojih poslijednjih intervjua da je u “poslijednjoj etapi” svoje karijere.

– Ovo je moj poslijednji semestar ili trimestar. Moram dobro da razmislim šta će biti ovaj odjeljak i kako želim da ga dizajniram?

Iako možda govori o povlačenju, niz njegovih trenutnih projekata čine glumca zaposlenijim nego ikad.

Ovog ljeta je glumio u “Brzina metka” Dejvida Liča, a u okviru njegove producentske kuće Plan B, očekuju nas filmovi Women Talking i Blonde.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)