UTAKMICE OD SRIJEDE Banjaluka domaćin Balkanskog kupa za odbojkašice
Foto: V.Ševčuk

UTAKMICE OD SRIJEDE Banjaluka domaćin Balkanskog kupa za odbojkašice

Pozivaju sve ljubitelje sporta da prisustvuju utakmicama od srijede do nedjelje u Sportskom centar „Borik“

Grad Banjaluka od srijede, 21. septembra biće domaćin prestižnog takmičenja – Balkanskog prvenstva za odbojkašice u organizaciji UOK Banjaluka Volley.

Kako je rekla savjetnica gradonačelnika Banjaluke za kulturu i socijalnu politiku, Mirna Savić – Banjac, Grad je u prethodnom periodu mnogo uložio u sport, te će uvijek biti tu da podrži ovakve i slične manifestacije, koje su od velikog značaja.

-Izuzetno nam je drago što smo domaćini jednog ovakvog, prestižnog takmičenja. Mi zaista ulažemo mnogo u sport i moram naglasiti da smo samo u dvorani „Centar“ uložili u tribine oko 100.000 KM, time pokazujemo svoje opredjeljenje. Takođe, važno nam je da u naš grad dolaze ekipe iz različitih dijelova svijeta. Sigurna sam da smo zahvaljujući svim sadržajima koje smo organizovali omogućili da dolaze u naš grad i da se rado vraćaju. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve ljubitelje sporta da prisustvuju utakmicama od srijede do nedjelje u Sportskom centar „Borik“ i svima želim puno sreće – rekla je savjetnica gradonačelnika.



KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)