HAOS KRALJEVSKE PORODICE Izašao trejler za petu sezonu serije “Kruna”
Foto: YT

HAOS KRALJEVSKE PORODICE Izašao trejler za petu sezonu serije “Kruna”

Peta sezona se bavi napetom vezom između princa Čarlsa i princeze Dajane.

Objavljen je dugoočekivani trejler za petu sezonu Netflixove serije “Kruna”.

Radnja je smještena u turbulentne 90-e godine i prati početak kraja braka princa Čarlsa i princeze Dajane, ali neće prikazati njenu smrt.



Nastavak teksta sadrži spojlere.

Što se tiče privatnog života kraljevske porodice, peta sezona baviće se napetom vezom princa Čarlsa i princeze Dajane, kao i pritiskom koji je Čarls vršio na kraljicu ne bi li mu dopustila da se razvede od Dajane.

Dok kruže glasine o statusu Čarlsove i Dajanine veze, mediji joj pridaju sve više pažnje, pa Dajana odlučuje prekinuti protokol i objaviti knjigu koja potkopava javnu podršku Čarlsu i razotkriva probleme u kući Vinsdor.

U novoj sezoni pojavit će se i Mohamed al-Fajed i njegov sina Dodi Fajed, koji žele dobiti “mjesto za kraljevskim stolom”, stoji u službenom Netflixovom opisu. No peta sezona Krune neće prikazati Dajaninu tragičnu smrt 1997. godine, nego će taj događaj na red doći tek u šestoj sezoni, koja se trenutno snima.

Ljudi širom svijeta ne prestaju obožavati, voljeti, sažaljevati Lejdi Di, ali ova serija je uzburkala duhove mnogih jer je “fikciju” prikazala previše stvarnom, piše Klix.

 

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)