MAČAK DRAŠKO UGINUO I pored velikih napora vlasnice i mnogih ljubitelja životinja

MAČAK DRAŠKO UGINUO I pored velikih napora vlasnice i mnogih ljubitelja životinja

Popularni mačak Draško napadnut je prije nekoliko dana od strane nepoznate osobe i pretrpio ozbiljne povrede od kojih je danas uginuo

Mačak pod imenom Draško o kojem je danima pričala Banjaluka jutros je uginuo nakon udarca koji je dobio od neke nepoznate osobe.

Popularni mačak Draško, kućni (kafanski) ljubimac male banjalučke kafeterije “Piccola”, napadnut je prije nekoliko dana od strane nepoznate osobe i pretrpio je ozbiljne povrede sa unutrašnjim krvarenjem zbog kojih je bio primoran da boravi u veternarskoj ambulanti ali ni to na kraju nije pomoglo.



 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Piccola caffetteria (@piccolacaffetteria.bl)

– Naš Draško se nije uspio izboriti, jutros je uginuo. Hvala svima na podršci i pomoći. Hvala svima što ste ga sa mnom čuvali ove dvije godine – napisala je vlasnica kafeterije.

Na društvenim mrežama kafeterije objavljeno je da je neko povrijedio mačka koji inače boravi u njihovom prostorijama, a na apel za pomoć odazvalo se mnogo ljudi, pa i gradonačelnik Stanivuković.

Tigrasti mačak, u kafeteriju “Piccola” je došao isti dan kad je Banjaluka dobila novog gradonačelnika, Draška Stanivukovića, pa je mačak dobio ime – Draško.

Redakcija portala BLink osuđuje bilo kakvo nasilje nad životinjama i nadamo se da će osoba koja je načinila povrede mačku Drašku od kojih je i uginuo, biti pronađeno i adekvatno kažnjena.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)