Stanivukovć pozvao na razgovor o rebalnasu, iz SNSD odgovorili da je vječiti student
Foto: SNSD/facebook/screenshot

Stanivukovć pozvao na razgovor o rebalnasu, iz SNSD odgovorili da je vječiti student

Gradski odbor kojim predsjedava Vlado Đajić, je i prije izborne kampanje bio glavni kritičar Gradske uprave

Izjave Draška Stanivukovića da je PDP u Banjaluci, pod njegovim vođstvom, ostvario pobjedu i da je to pobjeda “u nizu opozicionih poraza”, već su izazvale reakciju iz samog PDP-a, ali i iz Gradskog odbora SNSD-a.

– Neko da javi Drašku Stanivukoviću da je ubjedljivi gubitnik Opštih izbora 2022. godine! Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković bez imalo dostojanstva danas je na opšte čuđenje javnosti sebe proglasio pobjednikom proteklih izbora – objavljeno je na FB stranici GrO SNSD Banjaluka.

Iz banjalučkog odbora SNSD-a poručuju da je “partija iz koje Stanivuković dolazi ubjedljivo izgubila na nivou Republike Srpske, a takođe je izgubila i u Banjaluci”.



– Građani su dali duplo više glasova listi SNSD-a od liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu u izbornoj jedinici 1 i značajan broj glasova više listi za Narodnu skupštinu. Predsjednik Republike Srpske i srpski član Predsjedništva BiH takođe dolaze iz SNSD-a i to s nedostižnim razlikama u broju glasova – kažu iz GrO SNSD.

– Stanivuković lično je dupli gubitnik. Izgubio je i u Banjaluci uništivši grad koji bi trebalo da vodi – ističu iz Gradskog odbora kojim predsjedava Vlado Đajić, koji je i prije izborne kampanje bio glavni kritičar Gradske uprave, istovremeno ignorišući pitanja medija, pa i naše redakcije, o problemima na UKC RS čiji je direktor.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)