“SVE OČI BIĆE UPRTE U SKUPŠTINU” Stanivuković pozvao na novi sastanak, radnici spremni na protest

“SVE OČI BIĆE UPRTE U SKUPŠTINU” Stanivuković pozvao na novi sastanak, radnici spremni na protest

Radnici spremni na protest, gradonačelnik poziva na još jedan razgovor pre sjednicu.

Radnici Gradske uprave i preduzeća spremni su sutra od 11 časova na protest, a gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, najavio je da će prije toga iskoristiti priliku i pozvati skupštinaku većinu na još jedan sastanak, jer su pojedini odbornici i šefovi klubova, kako tvrdi, iskazali spremnost da odustanu od jednog dijela ovakvih radilalnih amandman.

-Sve oči Banjalučana će sutra biti uprte u gradsku Skupštinu, a posebno oči radnika Akvane, civilne zaštite, vatrogasaca… Onih kojima od sutrašnje sjednice zavaisi kako će i da li će uopšte raditi. Iskoristiću priliku da sutra nakon aktuelnog časa pozovem odbornike na još jedan sastanak u 10 časova, da vidim da li je došlo do promjena, s obzirom na to da imam naznake da pojednini odbornici nisu za ovakve radikalne amandmane – navodi on.

Dodaje da će nakon toga informisati javnost o daljim koracima.



– Nakon toga javnosti ćemo saopštiti konačne informacije, a ako ne dođe ni do kakvih promjena svi radnici na koje će amandmani uticati spremi su već u 11 časova biti ispred Gradske uprave i lično od odbornika tražiti odgovornost. I dalje se nadam da ce skupštinska većina zbog Banjaluke, vatrogasaca, sigurnosti ovog grada i radnika Akavane odustati od dijela amandama koji će ovo preduzeće odvesti u stečaj, a ostalim znatno otežati rad – naveo je Stanivuković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)