DIVNA AKCIJA Djeci podijeljeno 100 pari skija
Foto: D. Komarnicki

DIVNA AKCIJA Djeci podijeljeno 100 pari skija

Akcija "Hiljadu skija za našu djecu".

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić i vlasnik kompanije “TehnoAlpin” Erik Gumerer danas su podijelili 100 pari skija djeci uzrasta od sedam do 18 godina u okviru akcije “Hiljadu skija za našu djecu”.

Ljevnaić je zahvalio Gumereru što je njegova kompanija podržala akciju i poklonili 300 pari skija, namijenjenih djeci iz cijelog regiona, navodeći da nijedno dijete neće biti odbijeno.

– Danas smo povodom Svjetskog dana skijanja podijelili 100 pari skija. Želimo da akcijama koje smo pokrenuli poput ‘Hiljadu kaciga za našu djecu’ i ‘Budi dijete Jahorine’ vratimo djecu prirodi i da zavole skijanje – rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare.



Prema njegovim riječima, sve manje se skija zbog mobilnih telefona i igrica, zato što je skijanje skup sport, zbog čega Olimpijski centar želi da djeca zavole planinu, nauče skijati i da olakšaju roditeljima troškove.

Ljevnaić je zahvalio dosadašnjim sponzorima, navodeći da je donacija kompanije “TehnoAlpin” najveća do sada, te apelovao da se što više ljudi uključi u akciju.

On je rekao da su, uprkos visokoj temperaturi vazduha, uspjeli da otvore staze, pa rade gondola Poljice i Partizan, ski-lift Poljice i šestosjed Trnovo, zahvaljujući sistemu za osnježavanje i radnicima Olimpijskog centra koji rade 24 časa.

– Za sada je posjeta odlična, gdje imamo više od 3.000 skijaša dnevno, što je super za broj instalacija i broj staza – istakao je Ljevnaić.

Gumerer je uputio iskrene čestitke Ljevnaiću i njegovom timu za odličnu organizaciju na Jahorini koja je besprijekorna.

– Smatram da je ono što oni rade zaista jedinstveno. Skijanje počinje sa djecom, a naš cilj je upravo da ih podržimo u namjeri da što više vremena provode na stazama. Zbog toga smo dali sebi zadatak da za djecu obezbijedimo veliki broj skija i na taj način ih pozovemo na druženje na snijegu – rekao je Gumerer.

On je dodao da je akcija “Hiljadu skija za našu djecu” sjajna i da je kompanija “TehnoAlpin” podržava sa velikim zadovoljstvom i ponosom.

Dobitnici skija zahvalili su Ljevnaiću, istučući da ova akcija mnogo znači mališanima.

Nakon dodjele skija mališanima u Olimpijskom baru na vrhu Jahorine, nastupio je Dječiji hor “Vrapčići”.

Srna

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)