REAGOVALI PLIVAČI Vukanović bez razloga napao Stanivukovića na Bogojavljenje
Foto: D. Rakita

REAGOVALI PLIVAČI Vukanović bez razloga napao Stanivukovića na Bogojavljenje

I plivači tvrde da je Đajić upao nepozvan.

Sinoć je Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red, ponovo optužio gradonačelnika Banjaluke da je “prevrtljiv” i da “iza kulise” odlično sarađuje sa Vladom Đajićem, predsjednikom Gradskog odbora SNSD Banjaluka.

Kao dokaz je naveo snimak  koji je nastao juče tokom ručka sa plivačima za Časni krst u Banjaluci, na kojem se, kako navodi Vukanović, vidi njihova bliskost i saradnja.

Stanivuković je ove tvrdnje demantovao te rekao da je Đajić bukvalno upao na ručak koji je Grad pripremio za učesnike plivanja za Časni krst i počeo da priča svoje viceve.



Na pisanja Vukanovića reagovali su brojni plivači koji su prisustvovali ručku, te potvrdili da je istina da je Vlado Đajić nepozvan došao, te se ponašao nepkladno za praznik koji se praznovao taj dan, Bogojavljenje.

– Prisustvovao sam ručku koji je Grad organizovao za plivače, a gdje su bili Stanivuković i Đajić. Đajić je ušao nepozvan, ponašao se kao kabadahija, više puta opsovao Boga onako “u žargonu” i ispričao par glupih viceva – napisao je na svom Tviter nalogu urednik portala Banjaluka.net te dodao da je zbog toga i sam otišao sa ručka.

Ispod Vukanovićeve objave na društvenoj mreži Fejsbuk mogu se vidjeti razni komentari, od onih koji ga podržavaju, do komentara plivača koji su prisustvovali ručku a koji potvrđuju da je prisustvo Vlade Đajića bilo nepoželjno.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)