SKANDALOZNA ODLUKA EUROSPORTA Novakov meč nije zanimljiv, prekinut TV prenos, pušten duel Mareja i Aguta!
Foto: Blink

SKANDALOZNA ODLUKA EUROSPORTA Novakov meč nije zanimljiv, prekinut TV prenos, pušten duel Mareja i Aguta!

Upravo je Đoković juče izjavio da televizija Eurosport od njega pravi negativca i tražio javno izvinjenje poznate sportske TV kuće

Meč Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova koji se trenutno igra na Australijen openu u Melburnu neće biti nastavljen na Eurosportu 1, a je potvrdio i komentator Smiljan Banjac objasnivši da to “nije do srpskog Eurosporta”!

Sve ovo dolazi nakon što je Đoković juče izjavio da Eurosport od njega pravi negativca.

– Drugi put u šest mjeseci imam problem s Eurosportom. Oni su organizovali novu kompaniju iz Londona koja im radi digitalne medije, vidio sam da je neko novi, to su mi i rekli. Ne sjećam se šta je tačno bilo prije šest mjeseci, ali tada sam rekao da neću davati intervjue za Eurosport. Potom su mi se izvinili i sve je bilo OK, a evo sada, šest mjeseci poslije, oni opet rade senzaciju od nečega što je izvučeno iz konteksta – započeo je svoje izlaganje Đoković.



On je rekao kako su mu se uposlenici Eurosporta izvinili privatno, ali on traži i javno izvinjenje u programu uživo.

Inače, najbolji srpski i jedan od najboljih svjetskih tenisera svih vremena Novak Đoković ide ka četvrtom kolu Australijan Opena, ali je njegov meč sa Grigorom Dimitrovim mogao da se gleda na Eurosportu samo prva dva seta.

Treći set nije bio dostupan za gledanje na kanalu Eurosport 1, ekskluzivnom nosiocu prava prenosa mečeva iz Melburna.

Ubrzo je stiglo objašnjenje i zbog čega.

– S obzirom na kretanje rezultata (izvesnost epiloga meča Đoković – Dimitrov) u centrali je odlučeno da je meč Marej – Bautista Agut zanimljiviji – obavijestio je komentator Novakovog meča o razlozima ovakve odluke, pre nego što se pojavila slika sa terena na kojem su borbu vodili Britanac i Španac.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)