Nastavlja se prozivka na relaciji Đajić-Stanivuković
Foto: D. Rakita

Nastavlja se prozivka na relaciji Đajić-Stanivuković

- Tužno je što direktor UКC obavlja posao klovna, umjesto da liječi ljude i domaćinski rukovodi najvećim zdravstvenim centrom u Srpskoj - komentarisao Stanivuković

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i Vlado Đajić, direktor UKC RS i danas su nastavili svađu preko društvenih mreža.

Đajić je na Facebooku napisao da je “djeci potrebno smijeha i radosti i da ga nikad srećnijeg nije video”, vjerovatno aludirajući na Stanivukovića i njihovo zajedničko prisustvo ručku organizovanom u čast Bogojavljenja i plivača koji su plivali za Časni krst.

Na snimku koji je isplivao u javnost vidi se direktor UKC RS i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a kako priča neumjesne šale a na šta se gradonačelnik Banjaluke nasmijao. Stanivuković je kasnije objasnio situaciju u kojoj se našao, a to su potvrdili i drugi akteri koji su bili prisutni na pomenutom ručku.



Stanivuković je Đajiću danas odgovorio riječima da je zapravo njemu potrebna pomoć i podrška.

– Tačno je da djeci treba smijeha i radosti, ali isto tako ovom doktoru treba pomoć i podrška, jer su primjetni sve učestaliji ispadi i neartikulisano ponašanje. Tužno je što direktor UКC obavlja posao klovna, umjesto da liječi ljude i domaćinski rukovodi najvećim zdravstvenim centrom u Republici Srpskoj, centrom čiji je ugled za vrijeme njegovog mandata značajno narušen – istakao je Stanivuković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)