PJEVAČ IMA 72 GODINE Sting otvoreno o tantričkom seksu sa suprugom
Foto: Instagram

PJEVAČ IMA 72 GODINE Sting otvoreno o tantričkom seksu sa suprugom

Kako je jednom prilikom istakao za strane medije, njemu ne predstavlja problem da javno diskutuje na tu temu, čak smatra da je "veoma zdravo" da se više priča o o tome.

Da je seksualni čin tema koja zaslužuje više od “pet minuta pažnje” svedoči i činjenica da engleski muzičar Sting i u 72. godini života otvoreno i javno diskutuje o tantričkom seksu sa suprugom Trudi Stajler.

Kako je jednom prilikom istakao za strane medije, njemu ne predstavlja problem da javno diskutuje na tu temu, čak smatra da je “veoma zdravo” da se više priča o o tome.

– Uopšte mi ne smeta da o tome govorim — veoma je zdravo. Nikad nismo razgovarali o seksu sa mojim roditeljima. Ja sam srećan u mnogo, mnogo pogleda, a zdravlje u ovom dobu je nešto što ne uzimam zdravo za gotovo. Izgubio sam mnogo prijatelja koji nisu stigli ovako daleko, tako da cenim svaki dan kakav dolazi – istakao je legendarni rok pjevač.



Sting i Trudi imaju sedmočasovnu seansu tantričkog seksa , a to je, kaže on, više duhovni, nego tjelesni čin.

– Sedam sati uključuje film i večeru. Ima istine u tome da je ideja tantričkog seksa da je seks duhovni čin. Ne znam čistiji i bolji način da se izrazi ljubav prema drugoj osobi od toga, ja to zovem sakramentom”.

Podsetimo, String i trudi vjenačli su se 20. avgusta 1992. godine, a kruna njihove ljubavi su deca – Brižit (39), Džejka (37), Eliota (32) i Đakoma (27).

Trebalo bi napomenuti da legenda rok scene ima dvoje djece sa prvom suprugom – Frensis Tomelti.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)