USPJEH I NOVAC Tri znaka pratiće neviđena sreća u aprilu
Foto: Pexels

USPJEH I NOVAC Tri znaka pratiće neviđena sreća u aprilu

Bik će imati ogromnu sreću sa parama ovog mjeseca.

Prema astrologiji i u odnosu na to kako su se zvijezde “poredale”, neki horoskopski znakovi imaju veću šansu za uspjeh i sreću u određenim periodima.

Pa tako, u aprilu sreća će posebno biti naklonjenja Biku, Lavu i Vagi.

Bik

Bik će imati ogromnu sreću sa parama ovog mjeseca. Otvaraju se brojne mogućnosti da dodatno zarade, što će učiniti da se Bik osjeća mnogo bolje, smirenije i sigurnije. Kad je ljubavni život u pitanju, Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju procvat ovog mjeseca. Slobodni Bikovi su na prekretnici. Da li pružiti šansu novoj osobi ili pustiti bivšu ljubav u život?



Lav

Kad je riječ o poslu i karijeri, u aprilu Lava očekuje dosta sreće. Ovaj mjesec će biti idealan za pokretanje novih projekata, povećanje plate, pa čak i pronalaženje novog posla. Lavovi će biti posebno produktivni i motivisani da ostvare svoje ciljeve. Takođe, ovaj znak će biti i nevjerovatno sretan u ljubavi. One koji su u vezi ili braku očekuju izuzetno romantični trenuci sa partnerom, pregršt poklona, izlazaka… Slobodne Lavove očekuje susret sa nekim ko će im uljepšati život u veoma bliskoj budućnosti.

Vaga

I kod Vage je polje karijere posebno naglašeno ovog mjeseca. Ovaj period će biti idealan za napredovanje u karijeri ili pronalaženje novih poslovnih prilika. U aprilu su pripadnici ovog znaka izuzetno vješti u komunikaciji sa drugima, što će im pomoći kod pregovora i u ostvarenju svojih poslovnih ciljeva. Na emotivnom planu, Vage mogu da očekuju neka manja neslaganja u vezi ili braku, ali će uspjeti da ih lako prevaziđu. Poslije toga je sve “mirno more”, sreća i stabilnost sa partnerom.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)