Stanivuković o Dodikovom komentaru: Ja sam na otvaranju terena bio gradonačelnik, a on političar
Foto: D. Rakita

Stanivuković o Dodikovom komentaru: Ja sam na otvaranju terena bio gradonačelnik, a on političar

Mogao sam i ja da budem takav kada su me pitali pitali da li sam skultpturu reketa ne kružnom toku posvetio njegovoj vladavini - rekao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, u gostovanj.u na N1 televiziji prokomentarisao je izjavu predsjednika Milorada Dodika na otvaranju teniskog kompleksa u Banjaluci gdje je rekao “da bi se on sada verao po ogradi da nije gradonačelnik”

-To je neumjesan komentar. Ja sam na otvaranju teniskih terena bio kao gradonačelnik, a on kao političar. Smatram da je komentar bio neumjesam i da ne odražava funkciju – rekao je Stanivuković.

Stanivuković kaže da bi i on tako nešto možda uradio, ali da je to „prerastao“.



-Ja sam gradonačelnik, vodio sam računa da svaka moja riječ koju kažem bude odraz svih građana koji su bili tu. Sazrio sam. Primjetna je razlika između mene 2020. godine i danas. Danas sam mudriji i zreliji. Zamislite da sam bio tamo i da izvodim neki performans. Ja se ponašam u skladu sa onim što treba i da bude u skladu sa mojim godinama i zrelošću, kao i sa isustvom koje stičem – naglasio je on.

Dodao je da u tom trenutku ponašanje predsjednika Dodika nije bilo u skladu sa njegovom funkcijom.

-Njegovo ponašanje nije bilo ni u skladu sa njegovim godinama, jer je koristio anegdote koje ne priliče. Mogao sam i ja da budem takav, kada su me u jednom intervjuu pitali da li sam skultpturu reketa ne kružnom toku posvetio njegovoj vladavini, mogao sam i ja da budem neumjesan, ali nema potrebe da se šalimo na takav način i da se nekome dokazujemo – zaključio je Stanivuković, dodavši da je on bio profesionalan u datom trenutku, a komentar predsjednika Republike – neumjesan.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)