Inkluzivna modna revija održana u Domu omladine
Foto: Grad Banja Luka

Inkluzivna modna revija održana u Domu omladine

Banjaluka je porodica.

Djeca sa poteškoćama u razvoju učestovovala su u još jednoj modnoj reviji, koja je u saradnji Servis centra „Dajte nam šansu Zvjezdice“ i Kulturno-umjetničkog društva „Čajevec“ održana je u Domu omladine.

Reviji je u ime Grada Banjaluke prisustvovala savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo, koja je zahvalila organizatorima što je upravo ovakva jedna inkluzivna revija održana u prostorijama Doma omladine.

– Zahvalni smo svim učesnicima,  Servis centru „Dajte nam šansu zvjezdice“ i našem Kulturno-umjetničkom društvu „Čajevec“, koji upravo kroz ovakve aktivnosti pokazuju da smo kao društvo spremni da prihvatimo sve naše sugrađane i da djeci sa poteškoćama u razvoju pružimo što veći stepen inkluzije u društvo – poručila je savjetnica gradonačalenika.



Ona je istakla da Grad Banjaluka podržava ove aktivnosti, ali i da aktivno radi na pružanju podrške mladima, napomenuvši da će ove godine biti izdvojena i podrška za proslavu maturske večeri, kao i da su se u Domu omladine i ove godine prikupljale maturske haljine za one kojima je potrebno.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)