Tabloidi u Srbiji “udarili” na Dodika: “UNA TV prenosila proteste uživo”

Tabloidi u Srbiji “udarili” na Dodika: “UNA TV prenosila proteste uživo”

Došlo je i do žestoke prepirke na Tviteru između ćerke Milorada Dodika i urednika "Informera", Dragana J. Vučićevića zbog ove situacije.

Režimski tabloidi u Srbiji poput Informera i Alo obrušili su se na Milorada Dodika i, kako su rekli, televiziju u vlasništvu njegovog sina, UNU TV jer je prenosila sinoćne opizicione proteste u Beogradu uživo.

Tekstovi su preneseni sa bloga Slobodana Vaskovića i objavljeni pod nazivom “Dodikova televizija prenosi politički protest Iznenađenje ili ne? ” (Alo.rs), dok je Informer objavio tekst pod nazivom – Protesti građana u Beogradu! “Iznenađenje”! Dodikova TV UNA prenosi direktno protest protiv vlasti Srbije”.



Sinoć je također došlo do žestoke prepirke na Tviteru između ćerke Milorada Dodika i urednika “Informera”, Dragana J. Vučićevića zbog ove situacije.

Urednik Informera optužio je da se ovim UNA TV stala na stranu “najgoreg antisrpskog ološa”  i da je dosta ” laži i prevara”.

Može se pretpostaviti da ovo ali i tekstovi nisu objavljeni slučajno i da se jedva čekao trenutak da se krene u ovakav obračun.

Naime, treba dodati da su jučerašnje proteste u Srbiji tabloidi potpuno ignorisali kao da nisu ni postojali.

Buka

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)