OTVOREN BANJA LUKA FEST Marija Šerifović priredila emotivan koncert, zvijezde zablistale na crvenom tepihu (FOTO)
Foto: Banja Luka Fest

OTVOREN BANJA LUKA FEST Marija Šerifović priredila emotivan koncert, zvijezde zablistale na crvenom tepihu (FOTO)

Marija oduševila publiku.

Marija Šerifović, jedan od najraskošnijih vokala naše scene i jedina srpska pobjednica na Evroviziji, priredila je istinski muzički spektakl na otvaranju našeg prestižnog muzičkog festivala Banja Luka Fest, koji i ove godine izaziva ogromnu pažnju publike i cjelokupne javnosti.

Kako bi uživali u Marijinom koncertu u Banjaluku su stigle poznato TV lice i književnica Vesna Dedić, ali i svjetski top model Danijela Dimitrovska. Marija je na samom početku večeri pozdravila publiku i poželjela im veče za pamćenje, a onda izvela pjesme u okviru svog koncertnog programa “Druga strana ploče”, ovoga puta u pratnji simfonijskog orkestra. Nizali su se hitovi “Molitva”, “U nedelju”, “Jedan dobar razlog”, “Jedanaest”, a kako koncertni program “Druga strana ploče” podrazumijeva i obrade čuvenih hitova, publika u Banjaluci je prvi put mogla da čuje Mariju kako pjeva “Shallow”, “Je t'aime”, “Shape of my heart”. Ona je odlično komunicirala sa publikom iz prvih redova, ali i sa onima koji nisu bili ispred same bine šetajući i pjevajući svima, a na scenu je stigla hodajući crvenim tepihom u stilu holivudskih zvijezda i šou programa kakve smo imali prilike da gledamo u izvedbi najvećih svjetskih produkcija.

Ovakvim otvaranjem Banjaluka Fest je pokazao zašto se smatra za jedan od najboljih festivala na našim prostorima, a nakon koncerta Marije Šerifović, publika će  u naredne tri večeri slušati koncerte: svjetske zvijezde world muzike Jasmin Levi, našeg trenutno najuspešnijeg violoniste Nemanje Radulovića i sastava “Double sens”, a za veliko zatvaranje u subotu planiran je koncertni program “Veče za ljubav”, jedinstveni zajednički nastup Nine Badrić i Petra Graša, koji su osim izvođenja svog novog dueta “Nemoj”, spremili još mnogo iznenađenja za publiku.



“Mjesto dobrih susreta” slogan je Banja Luka Festa koji već tri godine uspijeva da održi najviši nivo u organizaciji manifestacije koja pomijera granice i donosi jedistveni užitak publici koja u ovaj grad stiže početkom svakog jula kako bi uživala u vrhunskim koncertima i prefinjenoj festivalskoj atmosferi.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)