Milanović osudio napad na Vučinića: Nedopustivo ponašanje ostrašćenih ludaka
Foto: D. Rakita

Milanović osudio napad na Vučinića: Nedopustivo ponašanje ostrašćenih ludaka

Ukoliko ovakvi slučajevi budu prolazili nekažnjeno ugasiće se i poslednji kritički glas u ovom društvu a to je ujedno i kraj - kaže Milanović.

Šef kluba odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Dragan Milanović oštro je osudio napad na narodnog poslanika Liste “Za pravdu i red” Đorđa Vučinića u centru Trebinja.

Naime, Vučinić je juče na konferenciji za novinare govorio o novom talasu nameta, poskupljenja i korupciji SNSD-ove vlasti, nakon čega ga je na ulici u centru grada zaustavio predsjednik Planinarskog društva Vučiji Zub Igor Škero, koji mu je prijetio da će ga ubiti, da će mu „platiti“, uz uvrede da je glupan i majmun, rekao je lider liste Nebojša Vukomanović.

Milanović je ovakvo ponašanje ocijenio kao nedopustivo prema bilo kome, te očekuje reakciju policije s obzirom da se zna ko je napadač.



– Ostrašćeni ludaci, podstaknuti svojim mentorima sve češće se odlučuju da se na ovaj način obračunavaju sa onima koji misle drugačije. Prijetnje, napadi, psovke su nedopustive prema bilo kome. S obzirom da se zna ko je napao narodnog poslanika Đorđa Vučinića očekujem od policije da napadač bude što hitnije uhapšen i procesuiran – rekao je Milanović.

On kaže da, iako sa Vučinićem nerijetko ima različite političke stavove, obaveza svih je da branimo slobodu govora.

– Ukoliko ovakvi slučajevi budu prolazili nekažnjeno ugasiće se i poslednji kritički glas u ovom društvu a to je ujedno i kraj – zaključio je Milanović.

 

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)