POLOVINA OD GRADA, DRUGI DIO NJEGOVA SREDSTVA Stanivuković uručio donaciju za kupovinu kombija KKI Vrbas
Foto: KKI Vrbas

POLOVINA OD GRADA, DRUGI DIO NJEGOVA SREDSTVA Stanivuković uručio donaciju za kupovinu kombija KKI Vrbas

Ono šta je nedavno obećao gradonačelnik je sada ispunio i na tome mu veliko hvala - istakla je kapiten KKi Vrbas.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke posjetio je na treningu igrače Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

On je ovom prilikom kapitenu Biljani Nedić uručio vrijednu donaciju za kupovinu kombija u iznosu od 10.000 KM (pet hiljada od Grada Banjaluka i pet hiljada maraka ličnih sredstava).

– Za kratki vremenski period drugi put sam u posjeti ovim divnim sportistima. Prvi put su me oduševili i oni za mene ostaju zauvijek prijatelji. Ovo je za njih život, ovo je njima druga kuća i meni je zadovoljstvo da mogu da im pomognem u nabavci kombija. Želim da pohvalim i njihovog predsjednika Marinka Umičevića koji je pokretačka snaga svih aktivnosti – rekao je Stanivuković, prenosi Srpskainfo.



Gradonačelniku se na donaciji zahvalila Biljana Nedić. Ono šta je nedavno obećao gradonačelnik je sada ispunio i na tome mu veliko hvala.

– Lijepo je kad imate podršku gradskih i republičkih vlasti, a dosad smo najveću imali od našeg predsjednika Marinka Umičevića kojem dugujemo neizmjernu zahvalnost – istakla je Biljana Nedić, kapiten KKI Vrbas.

Zadovoljan donacijom bio je i Marinko Umičević, predsjednik KKI Vrbas.

– Srećan sam i ponosan što smo dobili novčanu pomoć od gradonačelnika Draška Stanivukovića kojem se ovom prilikom zahvaljujem i koji nam je pomogao kada smo nedavno organizovali Turnir prijateljstva. Nadam se da ćemo uskoro nabaviti neophodan kombi – rekao je Umičević.

Recimo još da je Draško Stanivuković odigrao sa ekipom utakmicu i pokazao zavidno košarkaškog znanje.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)