STANIVUKOVIĆ: Banjaluka je raj za sportiste i rekreativce

STANIVUKOVIĆ: Banjaluka je raj za sportiste i rekreativce

Naši rezultati se vide u svakom dijelu Banje Luke - istakao je gradonačelnik.

Gradonačelnik, Draško Stanivuković izrazio je svoje zadovoljstvo što Grad obnavlja sportske terene širom Banje Luke.

Posebno zadovoljstvo izrazio je zbog činjenice što su obnovljeni sportski tereni kod Prirodno-matematičkog fakulteta raj za sve sportiste i rekreativce, koji svakodnevno borave ovdje.

-Radost je opet, nakon više godina, vidjeti mnogo sportista i rekreativaca na ovim sportskim terenima kao i čuti dječiju graju. Sportski tereni kod PMF-a, koji su decenijama bili zapušteni, predstavljaju samo jedne u nizu obnovljenih i uređenih sportskih terena. Nema našeg sugrađanina, rekreativca ili sportiste koji ovdje bar jednom nije igrao ili trenirano. Zato smo i obnovili ove sportske terene i dali im potpuno novo ruho- kazao je gradonačelnik.



Dodao je kako tu nije kraj kada je riječ o obnovi sportskih terena u našem gradu.

-Na ovome se nećemo zaustaviti i zbog toga, vidimo se uskoro na novoobnovljenim “K4” terenima. Banja Luka je raj za sportiste i rekreativce. Izgradili smo dvije nove sportske dvorane – jednu kod Parka „Mladen Stojanović“ a drugu u naselju Lauš, kod Osnovne škole „Sveti Sava“. Obnovili smo one najbitnije sportske terene, dva u Parku „Mladen Stojanović“, Sokolsko igralište, igralište u Kočićevom vijencu. Naši rezultati se vide u svakom dijelu Banje Luke – dodao je gradonačelnik Stanivuković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)