DR MAJA ROGIĆ ILIĆ O MITINGU “BRANIMO SRPSKU”: Šta ste to drage moje kolege branile?
Foto: Screenshot/RTRS

DR MAJA ROGIĆ ILIĆ O MITINGU “BRANIMO SRPSKU”: Šta ste to drage moje kolege branile?

Jesu li to najniže plate i naknade u zemlji i u regionu - pitala je ona.

-Da upitam ove moje bijele mantile koje vidjeh na slikama: šta ste to sinoć drage kolege branile?

Upitala je ovo svoje kolege doktore  doktor Maja Rogić Ilić (Narodni front -Zvornik) povodom sinoć održanog mitinga pod sloganom “Branimo Srpsku” u Zvorniku.

– Jesu li to najniže plate i naknade u zemlji i u regionu ili su to sva ona upražnjena mjesta koja ostadoše jer brojne kolege, o kojima ne smije da se priča, odoše “trbuhom za kruhom” u bijeli svijet, sami ili sa komplet porodicama? Ili su to mizerne naknade, povlastice, dodaci i mjesta koja dobiste jer imate savitljivu kičmu i usta koja ćute i ne govore (čast izuzecima)? – pitala je dr Rogić Ilić.



Ona dodaje da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali da treba imati i obraz i čast, a ne jedno misliti, drugo govoriti, a treće raditi.

– Baciste, moji bijeli mantili, 10 godina muke, stresa, izgubljenog vida i hiljade i hiljade pročitanih stranica kao bisere pred svinje, ali bacili ste vi to sve već davno! Sinoć ste došli samo na prebrojavanje! Nadam se samo da se nisu zabrojali oni koji su trebali da broje… – zaključuje Rogić Ilić u svojoj izjavi.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)