Dodik uručio bolnicama inkubatore nabavljene u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima”
Foto: D.Rakita

Dodik uručio bolnicama inkubatore nabavljene u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima”

Na donatorskim večerima "S ljubavlju hrabrim srcima" skupi oko milion KM za rješenje mnogih problema.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je predstavnicima bolnica iz Republike Srpske, Livna i bolnice iz Gračanice (Kosovo i Metohija) uručio inkubatore i opremu za zbrinjavanje novorođenčadi.

Spasiti jedno dijete, znači spasiti svijet, rekao je Dodik, na svečanosti uručivanja inkubatora i opreme za zbrinjavanje novorođenčadi, koji su nabavljeni sredstvima prikupljenim na donatorskoj večeri “S ljubavlju hrabrim srcima”.

– Uspjeli da uradimo ono što ne vidim da je iko u regionu uradio. Reagujemo na pravi način gdje je medicinski urgentno – izjavio je Dodik.



On je naglasio da se ovom akcijom žele okupiti svi ljudi i institucije kako bi bilo iskazano ljudsko dostojanstvo, jer se želi reagovati na izazove i probleme.

– Želim istaći da je u ovoj poslednjoj akciji najveći lični donator bila Dragica Stojanović, koja je donirala 20.000 maraka. Zahvalan sam joj na tome – naveo je Dodik.

Istakao je da se na donatorskim večerima “S ljubavlju hrabrim srcima” skupi oko milion KM za rješenje mnogih problema.

– Napor pojedinca da daju svoja lična sredstva pokazuje da smo odgovorno društvo. Svima je ovo pomoć, posebno djeci za spas njihovih života – poručio je Dodik.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)