Antonić pružio podršku Prodanoviću: Banjalučki odbornici su isto žrtve pojedinaca koji trguju njihovim radom
Foto: D. Rakita

Antonić pružio podršku Prodanoviću: Banjalučki odbornici su isto žrtve pojedinaca koji trguju njihovim radom

Antonić poručio da treba javno ukazivati na nedjela.

Nakon što je načelnik Bratunca Lazar Prodanović (SNSD) juče održao izuzetno emotivan govor pred odbornicima Skupštine opštine Bratunac koji, zbog nedostatka kvoruma, nisu usvojili rebalans budžeta za ovu godinu te osuo drvlje i kamenje po svojoj političkoj pariji, koja je, prema njegovim riječima, najodgovornija za krizu funkcionisanja vlasti u Bratuncu.  podršku mu je pružio i Momčilo Antonić koji je u posljednjih nekoliko mjeseci nerijetko ulazio u sukobe sa banjalučkim SNSD-om i njihovim predsjednikom Vladom Đajićem.

-Bravo Lazare, kad već ne postoji drugi način treba javno ukazivati na nedjela 1% onih koji štete i trguju radom 99% SNSD-ovaca. Narod to podržava. Odbornici u BL takođe su žrtve pojedinaca koji trguju njihovim radom kazao je Antonić.



Prodanović poznat kao izuzetno smiren i pristojan čovjek juče je između ostalog rekao,

– Od kada sam došao, niti jedna sjednica nije prošla da nisu bili uslovi. Oni su mislili da sam ja njihova marioneta. Oni su mislili da ću ja orgazam doživjeti zato što sjedim na ovakvom prljavom mjestu. Gospodine predsjedniče, saučesnik ste. Ovdje nije problem ni u Ujedinjenoj Srpskoj, ni u DNS, ovdje je u SNSD-u i ko je SNSD. Korumpirane strukture koje ostvaruju svoje ciljeve, preko žene, preko brata, preko kuma. To više nema smisla. Ja ne znam šta ti ljudi od mene očekuju? Da ja budem potpisnik njihovih mafijaških poslova.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)