ZNA I IMITIRATI Severina kao Lepa Brena i Josipa Lisac (VIDEO)
Foto: YT

ZNA I IMITIRATI Severina kao Lepa Brena i Josipa Lisac (VIDEO)

S jednim od takmičara "nadmetala" se u imitacijama.

Severina je u posljednjoj epizodi Superstara imala priliku pokazati svoje imitacijske sposobnosti te je “utjelovila” kolegice Lepu Brenu i Josipu Lisac dok je jedan od takmičara oponašao Zdravka Mamića.

Hrvatska pjevačica članica je žirija takmičarskog showa Superstar gdje se u posljednjoj epizodi s jednim od takmičara “nadmetala” u imitacijama.

Naime, Marko Vukmanović iz Bjelovara žiriju je otkrio da se bavi imitacijom. To je odlučio i pokazati žiriju te je utjelovio Zdravka Mamića, dok je Severina imitirala Josipu Lisac.



– Josipa bi te zamolila da kažeš nešto o Zdravku Mamiću, bila bi presretna – kazala je Severina imitirajući Josipu.

@superstarcroatia Tko je pobijedio – Severina ili Marko? 😎 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound – SuperStar Croatia

– Čovječe, pa ljubavi moja, pa ti ljubavi, Josipa moja, meni najdraža pjevačica razumiješ – kazao je i nasmijao članove žirija.

Nika Turković je prokomentarisala da su bili “dosta dobar duo”. Tonči Huljić je potom zatražio da se kao Lepa Brena obrati Zdravku.

– Ja sam počela kao rock and roll pjevačica i onda se desilo da je moj menadžer došao i rek'o: ‘Breno ti moraš da pevaš za široke narodne mase. Tako da sam ja postala i biznis woman i pevačica. Šta si ti? – kazala je Severina imitirajući Brenu što je nasmijalo sve u studiju.

Takmičar je potom pokušao imitirati Arnolda Schwarzenegera, ali su zaključili da je u ovom nadmetanju ipak izgubio od Severine, prenosi Kliks.

Vukmanović naposljetku nije prošao, a dobio je tek jedno “da” od Tončija Huljića.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)